Ingrediënten
-
1 bosje(s) Grove waterkers
-
100 gram Hazelnoten
-
4 stuk(s) Plakken korstdeeg
-
1 stuk(s) Ei
-
2 bakje(s) Tomaat klein
-
4 eetlepel(s) Honing
-
0,5 theelepel(s) Aceto balsamico
-
300 gram Petit doruvael
-
1 snufje(s) Peper
-
1 snufje(s) Zout
Bereidingswijze
- Zet de oven op 180 graden.
- Steek het korstdeeg uit en prik deze met vork in.
- Strooi 1 eetl. lepel honing en een halve theelepel aceto balsamico in de vormpjes met een beetje peper en zout.
- Halveer de tomaten en leg deze met de vleeskant in de honing.
- Leg de vormpjes hiermee vol.
- Het korstdeeg er op leggen en afstrijken met eigeel en grof zeezout.
- Op circa 20 min. afbakken in de oven op 180 graden.
- Salade van waterkers maken. Hazelnoot crushen.
- Kaas in blokjes snijden.
- Taartje storten op een bord. Kaas ,waterkers en hazelnoot er op.
Hoeveelheid
4 porties
Bereidingstijd
20 minuten