Ingrediënten
- 500 gr runderlappen
- peper
- 75 gr boter/margarine
- 1 tl rozemarijn
- 1 blik bruine bonen
- peterselie
- 4 uien
- zout
- 1/2 l bouillon
- 1 blikje gep. tomaten
- 1 tl chilipoeder
Bereidingswijze
- Snijd het rundvlees in blokjes en snipper de uien.
- Bestrooi het vlees met peper en zout.
- Laat de boter heet worden en bak het vlees hierin bruin.
- Neem het vlees na ca. 5 min. uit de pan en voeg de ui toe.
- Laat deze bruin bakken en giet er dan de bouillon bij.
- Doe het vlees terug inde pan en strooi er de rozemarijn over.
- Voeg de tomaten toe.
- Sluit de pan en laat het vlees boven laag vuur zachtjes 2 a 3 uur stoven.
- Laat de bonen uitlekken en voeg ze toe aan de stoofpot.
- Warm alles goed door en roer er de chilipoeder en de fijngehakte peterselie door.
Hoeveelheid
4 porties
Bereidingstijd
30 minuten