Ingrediënten
- allesbinder
- snufje zout
- snufje peper (versgemalen)
- 1 blik perzik (netto 820 g, in schijfjes)
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 100 g rozijnen
- 2 uien (fijngesnipperd)
- 50 g boter
- 500 g varkensreepjes
Bereidingswijze
Bestrooi de varkensreepjes met peper. Verhit boter in een pan en bak hierin de varkensreepjes in ca. 5 minuten rondom bruin
Voeg de uien toe en fruit deze ca. 2 minuten mee. Roer de tomatenpuree door het vleesmengsel en bak deze 1 minuut mee
Voeg het perziksap toe, bewaar de perzikschijfjes in een kom en laat het sap ca. 2 minuten mee sudderen. Voeg tenslotte de perzikschijfjes en rozijnen toe en laat het gerecht ca. 3 minuten koken. Breng het gerecht op smaak met zout en peper. Bind de saus eventueel met allesbinder opgelost in een beetje water
Verdeel het vlees met saus over 4 borden.
Notities
Lekker met rijst en sperziebonen.
Hoeveelheid
4 porties
Bereidingstijd
15 minuten