Ingrediënten
- 16 kippenvleugels
- 3 bosuitjes in dunne ringen
- 300 ml gezeefde tomaten
- 2 tenen knoflook (geperst)
- 2 el worcestershiresaus
- 2 el sojasaus
- 3 el honing
Voor de Marinade
Bereidingswijze
Meng in een grote schaal alle ingrediënten voor de marinade. Meng er de kippenvleugels door en laat ze minimaal 1 uur in de koelkast marineren. Verwarm de oven voor op 200°C. Schep de kippenvleugels met de marinade in een braadslee en bak ze in het midden van de oven in ca. 40 minuten gaar of tot ze plakkerig zijn en bijna alle saus is verdampt. Keer ze af en toe en bedruip ze met de marinade. Laat ze afkoelen en bestrooi ze met de bosui, wat zout en flink veel versgemalen peper.
Notities
Geef hierbij wat salade en eventueel gebakken aardappelen of krieltjes.
Hoeveelheid
4 porties
Bereidingstijd
10 minuten