Ingrediënten
- 400 g witte rijst
- 400 g hamlappen
- Conimex Wok Olie
- 1 zak Conimex Roerbaksaus Babi Pangang
- 600 g grofgesneden roerbakgroenten
- 2 el Conimex Geraspte Kokos
- Conimex ketjap Asin
- 4 el Conimex Atjar Tjampoer
Bereidingswijze
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Snijd de hamlappen in dunne lange reepjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de vleesreepjes ca. 5 minuten. Voeg de roerbaksaus toe en verwarm 5 minuten.
Verhit ondertussen een hapjespan, voeg een scheutje olie toe en roerbak de groenten 6-7 minuten. Voeg de rijst, de kokos en een klein scheutje ketjap toe en wok 2 minuten mee.
Verdeel de rijst over 3 of 4 borden, schep de babi pangang erop en de atjar ernaast.
Notities
Lekker anders kan ook: Gebruik in plaats van gekookte rijst 2 zakjes Conimex gele Wokrijst.
Op tafel: Zet Conimex Kroepoek Naturel op tafel voor een lekker knappertje.
Hoeveelheid
4 porties
Bereidingstijd
20 minuten