Ingrediënten
- 4 voorgebakken stokbrood of 8 pistoletjes
- 500 gram gehakt
- 1 klein tomatenpuree
- 1 teentje knoflook (vers of poeder)
- 250 gram kaas (geraspte of blokjes )
- 1 ui
- 3 eetl ketjap
- paprikapoeder
- oregano
Bereidingswijze
Snijd van het stokbrood de kapjes. Hol het brood uit (gooi de broodkruimels niet weg, ze zijn later nog nodig). Fruit de uien, bak daarna de het gehakt rul samen met de uien. Als het gehakt rul gebakken is, doe er dan de knoflook, paprika poeder, oregano bij en bak dit even mee.
Daarna de tomatenpuree en de ketjap. Vermeng alles goed door elkaar heen. Daarna de broodkruimels toevoegen en bak dit ook even mee. Neem de pan van het vuur en vermeng dan de kaas door het gehaktmengsel. Vul de stokbroodjes met het gehakt.
Strooi er wat geraspte kaas over heen en bak de broodjes in een voorverwarmde over op ongeveer 180°C ongeveer 10 a 15 minuten.
Hoeveelheid
4 porties
Bereidingstijd
30 minuten