Ingrediënten
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 1 schaaltje rundergehakt (ca. 400 g)
- 2 theelepels chilipoeder
- 1 blik kidneybonen (400 g)
- 1 pot kapucijners (720 g)
- 1 zak soepgroenten grof (250 g)
- 1 pot groenteschotel voor chili con came (620 g)
- zout en peper
Bereidingswijze
In braadpan olie verhitten. Gehakt met chilipoeder in ca. 5 minuten rul bakken. Kidneybonen om kapucijners laten uitlekken. Soepgroente aan gehakt toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Kidneybonen, kapucijners en groenteschotel toevoegen. Geheel in ca. 5 minuten door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper.
Notities
Lekker met ijsbergsla.
Hoeveelheid
4 porties
Bereidingstijd
15 minuten